Rotary Valea Jiului a făcut fascinația spectacolului de circ posibilă și pentru cei care nu-și permit acest ”lux”

circ2Pentru nu mai puțin de 200 de copii cu vulnerabilități sociale, dar și pentru vârstnicii de la Centrul pentru persoane în vârstă din Lupeni, ziua de joi, 10 noimebrie, a fost, cu siguranță, una mai frumoasă. Una în care, cu ajutorul Clubului Rotary Petroșani-Valea Jiului, au putut petrece clipe de bucurie și fascinație, în cadrul unui spectacol special de circ, susținut la Lupeni la Circul ”Colosseum”.

”Circul Colosseum vine în fiecare an în Lupeni, dar pentru copiii lipsiți de susținere financiară, această experiență magică nu a fost posibilă până acum. Împreună cu domnul Emil Părău am luat decizia de a-i ajuta pe copii să meargă la circ și, prin intermediul Clubul Rotary, am mobilizat în această direcție, toate forțele umane și resursele financiare necesare pentru a face acest lucru posibil”, spune omul de afaceri Constantin Dicu, președimtele Rotary Club Valea Jiului.

circ4În acest scop, președintele Clubului – Constantin Dicu și vicepreședintele Emil Părău, au solicitat conducerii școlilor generale din municipiul Lupeni să selecteze copiii din ciclul primar cărora să le fie distribuite cele 200 de vouchere gratuite de intrare la circ oferite de Clubul Rotary Valea Jiului.

În plus, înainte de reprezentanție, o parte dintre artiștii circului au fost prezenți între vârstnicii de la Centrul pentru persoane în vârstă din Lupeni, care s-au bucurat, la rândul lor,  asemenea copiilor, de jongleriile și scamatoriile care fac din lumea circului, o lume fascinantă la care să poată avea acces orice om.

circ3

circ1

[slideshow_deploy id=’36590′]