PMP / Hunedorenii votează în Hunedoara, pentru Hunedoara

002-pmpToți politicienii încearcă, în preajma alegerilor sau în campaniile electorale, să stoarcă lacrimi de la electorat. Vin în fața dumneavoastră cu programe pompoase, cu planuri mărețe, cu teorii salvatoare. Nu vin însă și cu oameni care să știe să desăvârșească acele promisiuni.

Politicienii nu vorbesc despre oameni. Se tem de oameni. Nu gândesc pentru oameni. Partidele istorice au mașina de vot asigurată și nu îi interesează nimic altceva. Vor majoritate pentru ca 4 ani să aibă controlul peste țară. Partidele noi nu se pot face auzite. Pe de o parte, cei vechi le opresc „volumul și nu au acces pe mass-media”. Pe de altă parte, oamenii nu mai au răbdare, nu mai cred într-o nouă provocare. Nu cred că mai există altceva.

În lumea lui NU, suntem obligați să nu stăm deoparte, pentru că viața noastră nu se oprește în ziua de 11 decembrie.

Tineți minte că HUNEDOARA este un judeţ sursă, unul de resursă, nu unul de consum.

HUNEDOARA nu va rămâne nici în colţ, nici la colţ.

Energia din această zonă a ţării este izvorul natural pe care nu trebuie să-l lăsam să sece.

Resursele din această zonă trebuie conservate. Nu putem să le lăsăm să dispară! Haideți să cultivăm şi să protejăm atât resursele umane, cât şi resursele minerale!

Oamenii din Partidul Mișcarea Populară luptă pentru hunedoreni! Dar trebuie să știți, nici noi, nici nimeni altcineva nu poate construi pentru HUNEDOARA fără o echipă puternică. Echipa Hunedoarei suntem toți împreună!

BIROUL DE PRESĂ

[slideshow_deploy id=’41113′]