Voluntariat E.ON la două unităţi de învăţământ din județul Hunedoara

161114-voluntariat-petrosani50 de angajați ai companiei E.ON din Deva și Petroșani au ales să renunțe pentru câteva ore la activitățile și echipamentele specifice meseriei lor şi s-au dedicat creării unor condiţii mai bune pentru copiii de la Centrul de Pedagogie Curativă Simeria din Simeria Veche şi cei de la secția maghiară a Școlii Gimnaziale ”Avram Stanca” din Petroșani. Acțiunile de voluntariat s-au desfășurat în 13 octombrie la Simeria și în 10 noiembrie la Petroșani. Câteva spații din interiorul celor două instituții au fost înnoite prin lucrări de mici reparații și zugrăvire, căpătând astfel un aer proaspăt și o atmosferă primitoare. Cei mici nu au fost desigur uitaţi, bucurându-se de un cadou surpriză primit de la angajaţii E.ON.

 „Joi, 13 octombrie 2016, o echipă de angajați ai companiei E.ON România, au achiziționat materialele necesare și au zugrăvit în timpul dimineții sala de mese unde mănâncă zilnic copiii de la Centrul de Pedagogie Curativă Simeria. La intrarea în cantină copiii au fost impresionați nu doar de aspectul foarte plăcut al încăperii, dar s-au bucurat și de bunătățile dulci din pachetele oferite de către angajații companiei. Le mulțumim pentru acest gest minunat și îi așteptăm oricând, cu drag, la Simeria Veche.”, a spus prof. Golășie Mironică, directorul unității.

161114-voluntariat-simeriaPrezent la acțiuni,  Directorul General Adjunct E.ON Distribuţie România, Radu Petre a declarat „Suntem mereu preocupaţi să contribuim la schimbarea în bine a comunităţilor în care trăim şi activăm, să creăm o viaţă mai bună pentru oameni. Acţiuni de voluntariat de felul celor derulate împreună cu colegii din Deva și Petroșani constituie o constantă a activităţii noastre, iar mulţumirea vine din faptul că, în urma activităţilor desfăşurate, copiii din cele două unităţi vor avea parte de condiţii mai bune”.

Implicarea în comunitate este o constantă a Grupul E.ON în România. Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 9,2 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială destinate comunităţii, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 258.000.

E.ON România încurajează acţiunile de voluntariat, anual peste 250 de angajaţi s-au implicat în comunităţile locale, având o contribuţie de aproximativ 6.000 de ore de voluntariat.

[slideshow_deploy id=’27126′]