Decan Baroul Hunedoara, Uniunea Națională a Barourilor din România

Cosmin Alin RONCIOIU – candidat PMP pentru Camera Deputaților

Indiferenţa reprezintă arma principală folosită împotriva lumii civilizate. Civilizaţie înseamnă democraţie. De ani buni asistăm la compromiterea continuă a celui mai important organ al acestui sistem de valori  – Parlamentul.

Ca cei mai mulți dintre români am asistat, în tăcere, și am suportat aroganța și nepăsarea celor pe care, prin vot democratic, poporul român îi trimitea în Parlament.

afis-roncioiu-pmp

România nu este o țară furată. România este o țară jefuită, chiar de acele persoane care au obligația legală și morală de a o proteja și de a veghea la binele ei.

A sosit momentul să spun NU indiferenţei. Am obligaţia să impart dreptatea cu dumneavoastră. Şi ca om, şi ca decan al Baroului Hunedoara. Am decis să fac parte din Partidul Mișcarea Populară deoarece este singurul care dorește cu adevărat să lupte împotriva sistemului corupt și să apere interesele cetățeanului. PMP a avut curajul să ofere electoratului ceea ce acesta, pe bună dreptate, aștepta: parlamentari care sunt onești, își respectă cuvântul, care au dovedit competență în domeniile de activitate, oameni puternici și cu dragoste de Patrie.

Bunele noastre intenții pot fi realizate doar împreună cu dumneavoastră. Nu vă lăsați păcăliți din nou și nu vă risipiți votul pentru sigla unui partid. Am făcut-o timp de 27 de ani și rezultatul este unul dezastruos.

Votați, de această dată, OAMENII propuși de partide. În Parlament vă vor reprezenta oameni, nu sigle de partid!. Stă în puterea noastră să o facem. Avem obligația să o facem.

Haideți să regăsim solidaritatea specifică poporului nostru și împreună să luptăm pentru o viață mai bună.

Este o luptă grea, dar merită!

Merită să luptăm împreună pentru România!