Curtea Palatului Cultural Lupeni a fost modernizată

Lucrările de amenajare ale curții Palatului Cultural din Lupeni au fost finalizate. O ambiție a primarului municipiului Lupeni, Cristian Resmeriță, a fost și reabilitarea curții exterioare a edificiului cultural. Lucrările au demarat de ceva timp, iar în astăzi au fost finalizate.

resmerita-cristian

“S-au finalizat lucrările de amenajare la curtea exterioară a Palatului Cultural Minerul din Lupeni”,  spune Cristian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Cristian Resmeriță spunea în urmă cu ceva timp că palatul cultural din localitate este cea mai frumoasă moștenire primită de la fosta conducere a localității

“Palatul Cultural Minerul din Lupeni este una din cele mai frumoase moşteniri pe care le-am primit de la administraţia precedentă. Având în vedere importanţa acestui edificiu cultural atât pentru locuitorii municipiului Lupeni dar şi din întreaga Vale a Jiului, deoarece acustica sălii şi arhitectura palatului îl fac să fie unic în judeţ şi printre puţinele din ţară, am făcut tot posibilul să  găsim resursele necesare pentru amenajarea curţii exterioare din jurul palatului pentru a nu diminua frumuseţea şi valoarea acestuia. În cel mai scurt timp în jurul palatului vor fi amenajate parcări pentru maşini şi autocare, alei, va fi pusă în funcţiune o fântână arteziană şi vor fi instalaţi stâlpi de iluminat nocturn moderni”, a declarat în urmă cu ceva timp Cristian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.