PSD – Jurnal de campanie / Natalia Intotero și Cristian Merișanu în dialog direct cu cetățenii Văii Jiului

candidatosd2Candidații Partidului Social Democrat  își continuă seria întâlnirilor electorale cu cetățeni dn județul Hunedoara, pentru a le prezenta acestora programul politic pe care PSD îl propune românilor pentru următorii ani.

În cursul zilei de astăzi, doi dintre cei mai tineri candidați de pe listele propuse de PSD Hunedoara pentru Camera Deputaților, Natalia Intotero și Cristian Merișanu, s-au întâlnit cu locuitorii din zona de est a Văii Jiului, în orașul Petrila și în municipiului Petroșani. Cei doi candidați au stat de vorbă cu oamenii întâlniți pe stradă în cele două localități, au răspuns întrebărilor legate de oferta din programul economic al PSD și au oferit materiale promoționale.

Mă bucur să constant că în Valea Jiului sunt foarte mulți cetățeni receptivi la dialogul politic și că, în mare măsură, apreciază programul politic propus de PSD. le mulțumesc că ne sunt alături și-i invit să ne voteze cu aceeași încredere și speranță și pe 11 decembrie. Îi invit să îndrăznească să creadă în România, în Valea Jiului și în candidații PSD”, spune Natalia Intotero.

candidatpsd4”Un lucru extrem de important pe care l-am semnalat în acțiunile electorală de astăzi, la Petrila și Petroșani, este acela că tinerii Văii Jiului observă că Partidul Social Democrat are în echipa de candidați foarte mulți tineri, așa cum are în Programul Electoral o serie de măsuri destinate tinerilor. Împreună putem reuși !”, spune, la rândul său, Cristian Merișanu.

Potrivit social-democraților, statisticile ne arată că în prezent, în România, 1 din 5 tineri sub 25 de ani este șomer; 1,5 milioane de români tineri se află în categoria de risc de sărăcie; 794 de mii de tineri români trăiesc în pragul sărăciei; 1 din 5 tineri români între 15 și 29 de ani nici nu învață, nici nu lucrează ; 70% dintre tinerii români nu-și permit să facă credit pentru locuință; 89 din 100 de tineri nu intenționează să își deschidă o afacere; 1 din 4 tineri nu citește literatură; 1 din 2 tineri nu merge deloc la teatru, operă, balet sau concert de muzică clasică 
1 din 3 tineri nu face sport absolut deloc; 9 din 10 tineri petrec cel puțin opt ore pe zi la TV, internet și jocuri video; 1 din 10 tineri bea alcool zilnic; 1 din 3 tineri fumează zilnic. Aceasta este realitatea de la care am plecat atunci când am construit Programul PSD pentru tineri. Soluțiile pentru ca tinerii noștri să rămână în țară alături de familiile lor, iar cei deja plecați să revină acasă și pentru ca ei să aibă șansa de a face parte din clasa de mijloc le puteți găsi în Programul politic al PSD ”Îndrăznește să crezi în România”, mai spune candidatul PSD Natalia Intotero.

Material executat de Exclusiv Media Group. Comandat de PSD Hunedoara. CUI Mandatar Financiar: 11160007

candidatpsd1

[slideshow_deploy id=’41107′]