Candidații PNL Hunedoara, în campanie electorală, pas cu pas și în Valea Jiului

harau1Camen Eleonora Hărău și Adrian Nicolae David, candidații propuși de PNL Hunedoara pentru Senatul României își continuă campania electorală, prin întâlniri cu cetățenii județului. Astăzi, cei doi candidați, au fost prezenți în Valea Jiului, la Petroșani, unde au avut o serie de întâlniri cu cetățenii, pe străzile municipiului, în Piața Centrală, dar și la sediul Ligii Pensionarilor Mineri, unde au avut un dialog deschis cu pensionarii din această organizație. În acțiunile electorale de astăzi, candidații PNL au beneficiat de susținerea primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, președintele Organizației PNL Petroșani, dar și de alți lideri ai liberalilor din această localitate și din județul Hunedoara.

Adrian Nicolae David se declară optimist în ceea ce privește succesul PNL în aceste alegeri, după ce a văzut că foarte mulți locuitori ai Văii Jiului apreciază propunerile electorale și candidații propuși de PNL Huneodara. În ceea ce privește întrunirea de astări, de la Petroșani, cu pensionarii, Adrian David crede că și în ceea ce privește îmbunătățirea nivelulu de trai al acestora, România nu poate urma decât o singură direcție: ”România Îniante !”

”Fiecare societate trebuie să îşi respecte şi să îşi preţuiască vârstnicii. Lor le datorăm faptul că societatea românească s-a dezvoltat. Ei, indiferent de domeniul în care au activat, au trecut prin războaie, schimbări şi au făcut posibilă evoluţia noastră. Pentru ei, noi trebuie să mergem înainte, cu… România Îniante!”, spune Adrian David. Acesta mai spune că, în prezent,din nefericire, mai sunt pensionari care trăiesc lunar cu 400 de lei. ”Trebuie să facem ceva pentru aceşti oameni. Noi, cei din PNL ne-am asumat eliminarea impozitarii tuturor categoriilor de pensii”, a declarat Adrian David, candiatul popus de liberalii din Valea Jiului pentru Senat.

harau6Candidatul PNL Carmen Eleonora Hărău, care deschide lista PNL pentru Senat, apreciază, la rândul ei, că pensionarii mineri din Valea Jiului, la fel ca siderurgiștii din Hunedoara fac parte dintr-o categorie socio-profesională specială. ”Acești bravi oameni trebuie să aibă parte de respectul cuvenit, iar bătrânețea să nu le fie o povară. Pentru ei, trebuie ca România să meargă înainte, pentru ei trebuie ca parlamentarii să elaboreze legi echitabile, iar noi, liberalii de aici, din județul Huneodara, știm acest lucru și vrem să le facem dreptate”, a declarat Carmen Eleonora Hărău.

De altfel, în ceea ce privește drepturile pensionarilor din Valea Jiului, parlmentarii PNL au înaintat încă din această legislatură parlamentară câteva importante proiecte legislative care pot sprijini atât pensionarii cât și pe cei care urmează să intre la un moment dat în râdnul acestei ctegorii sociale.

Ideile liberalilor sunt susținute și de președintele PNL Petroani, Tiberiu Iacob Ridzi: “Prioritatea mea, în primul rând ca primar al municipiului Petroşani, dar şi ca preşedinte PNL Petroşani este asigurarea unor condiţii de trai decente pentru aceşti oameni cărora le datorăm existenţa noastră. Datorită acestor oameni, Valea Jiului a evoluat”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, după întâlnirea de astăzi a candidaților PNL cu pensionarii,

Campania electorală a PNL continuă și în perioada următoare, iar candidații liberali spun că în atenția lor se află întâlnirile cu cât mai mulți cetățeni ai județului, care pot afla astfel ”la prima mână” informații exacte legate de candidații PNL pentru alegerile parlamentare, de programul electoral și de toate chestiunile care îi interesează și care implică sprijinul parlamentar al viitorilor senatori și deputați.

harau4

***

harau2

***

harau3

***

harau5

[slideshow_deploy id=’41154′]