Ce i-a scris salvatorul miner lui Costel Avram?

Salvatorul miner care l-a convins pe Costel Avram să reia furnizarea apei potabile la sediul Presterv a făcut acest lucru printr-un simplu mesaj.

gusat

“Sunt doar un prăpădit de salvator minier, abia ieşit duminica dintr-o actiune de 14 zile pe care a trebuit sa o intreprindem intr-unul din abatajele Minei Vulcan. Puteti sa-mi spuneti cu ce suntem noi vinovati ca prea potentii nostri sefi nu au platit serviciile ApaServ? Cum voi putea eu, in momentul cand voi iesi din mina sa ma spal, imi voi lua totul sub brat si voi merge la Jiu …? Cu toata stima! Cornel Gusat SALVATOR MINIER!” Aşa a început mesajul trimis de salvatorul miner; Cornel Guşat, lui Costel Avram. Un simplu mesaj venit din partea unui angajat al CEH care suferă de pe urma managementului defectuos al companiei a înduplecat conducerea societăţii de apă din Valea Jiului.

“Bună seara. Eu îmi cer scuze pentru disconfortul creat… Cuvintele dumneavoastră m-au marcat foarte tare şi promit ca voi lua o măsură în timpul cel mai scurt…În ceea ce priveşte Salvamin”, i-a spus Costel Avram, directorul ApaServ Valea Jiului, salvatorului miner.

Angajaţii Complexului Energetic Hunedoara nu cer mila nimănui, cer doar să fie trataţi în mod corect.

Cornel Guşat este salvatorul miner care a reuşit să îl înduplece pe Costel Avram, directorul general al SC ApaServ Valea Jiului, să reia furnizarea apei potabile la sediul Prestserv. Un mesaj trimis de salvatorul miner directorului ApaServ a deschis robinetul la apa potabilă.