Se stabilește programul de acțiuni pentru anul viitor

Reprezentații Primăriei Petroșani și cei ai orașului Varpalota din Ungaria vor stabili programul acțiunilor ce urmează a fi derulate anul viitor. O delegaţie din partea Primăriei şi Consiliului Local al municipiului Petroşani pleacă la Varpalota. Primarul din oraşul maghiar le-a adresat o invitaţie celor din Petroşani pentru a participa la o şedinţă comună prin care urmează a fi stabilit programul comun al celor două localităţi pe anul 2017.

parteneriat_varpalota1

„Vă informăm, că şedinţa anuală a Comisiei comune Petroşani-Varpalota se va desfăşura la Varpalota în data de 29.11.2016 începând cu ora 09:00 în sala de şedinţe a primăriei”, arată invitaţia Primăriei Varpalota.

Delegaţia de la Petroşani este formată din cinci persoane, trei reprezentanţi ai Consiliului Local, membri ai Comisiei comune Petroşani – Varpalota, şi anume: Lucica Muntean, Grigoriu Lavinia, Nicolae Florin. Totodată din delegaţie va face parte Adrian Negoe, secretarul Primăriei Petroşani, dar şi Eduard Wersanski, consilierul primarului Tiberiu Iacob Ridzi.

[slideshow_deploy id=’13835′]



(Următoarea știre) »