Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulație – marcată de polițiștii hunedoreni

 

Polițiștii hunedoreni au marcat astăzi, la paraclisul cu hramul “Sfântul Mare Mucenic Mina – Ocrotitorul celor păgubiţi”, din municipiul Deva, Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulație.

img_5456

Credincioșii prezenți la slujba de duminică au luat parte la o rugăciune de pomenire a tuturor celor care și-au pierdut viața în urma unor evenimente rutiere și la o activitate de informare cu privire la conduita preventivă pe care ar trebui să o adopte în trafic, în calitate de pietoni.

Activitatea preventivă a fost susţinută de poliţiştii Serviciului Rutier Hunedoara, care le-au explicat celor prezenți cum trebuie să se comporte în trafic pentru a nu deveni victime ale evenimentelor rutiere și le-au distribuit pliante cuprinzând reguli de circulație.

img_5471

Mâine, 21.11.a.c., polițiștii hunedoreni vor continua manifestările dedicate Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulație printr-o o serie de activități cu caracter preventiv ce vor avea loc în unități școlare din județ, unde le vor expune elevilor regulile de circulație pe drumurile publice.

De asemenea, pe bază de voluntariat, polițiștii hunedoreni vor lua parte la o acțiune de donare de sânge, Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină Hunedoara – Deva (acțiunea va avea loc în intervalul  09.00 – 11.00, iar presa are acces la aceasta acțiune).

img_5495

[slideshow_deploy id=’24093′]



« (Știre anterioară)