Daniel STEPAN, candidatul pentru Senat al Partidului Mișcarea Populară: „Trebuie să aruncăm relațiile bolnăvicioase și să alungăm oamenii defecți”

stepan-pmpA luptat pentru promovarea valorilor din Valea Jiului și a fost îndepărtat de sistem. Elevii din Petroșani au beneficiat de burse mai mari datorită inițiativei lui din consiliul local. A deranjat că a luptat pentru cultivarea valorii. Nu a renunțat la luptă. Continuă acum dintr-o altă postură: candidat pentru Senatul României.

„Când aștepți de la alții să facă ceva, trebuie ca prima oară să faci tu acel lucru. Din acest motiv, cei ce mă cunosc spun că „sunt omul potrivit la locul potrivit”.Deciziile iresponsabile, nivelul redus de instruire al decidenților politici, lipsa de implicare și de reacție sunt pentru mine termeni de neînțeles într-o societate aflată în derivă de douăzeci și șase de ani. Pentru a nu știu a câta oară, cei ce v-au mințit ani la rând vă cerșesc susținerea „îndrăznind să creadă în România”, a declarat Daniel STEPAN.

Crede în continuare că oamenii care știu și pot se vor alătura pentru România.

afis-stepan-pmp„A venit timpul să luptăm pentru România, a venit timpul să mișcăm Hunedoara. Nu mai vreau să fiu „furios” atunci când tinerii merituoși nu au nicio șansă în România. E nevoie de un efort susținut și de o luptă adevărată împotriva unui sistem în care corupția, pe noi, ne-a stigmatizat, mai precizează STEPAN.

Vrea stabilitate, vrea normalitate, vrea un viitor pentru toți ai lui, hunedoreni, români!

„Prindeți curaj să mă ajutați, să ne ajutăm în construcția unei societăți sănătoase, pentru a avea o educație performantă, servicii medicale de calitate, o salarizare echitabilă și un trai decent după o viață de muncă! Noi hotărâm destinul nostru, noi facem mișcarea potrivită pentru ceea ce urmează. Prezentul continuu suntem noi. Vino și tu! Luptă pentru România!, a spus Daniel Stepan.

Activitatea de la Senatul României dar și cea de la Ministerul Muncii i-a demonstrat că este timpul ca într-o „viață de fiere” norocul ar fi „să alungăm oamenii „defecți” și să terminăm relațiile „bolnăvicioase” din România”.

Realizat de: Exclusiv Media Group; Comandat de: PMP FILIALA HUNEDOARA; Codul unic de identificare atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă: 11160002

[slideshow_deploy id=’41113′]