PORTRET DE CANDIDAT. Marius Heljiu (PSD): “Sper să schimbăm lucrurile în Valea Jiului”

Marius Heljiu, lector universitar doctor la Facultatea de Ştiinţe din cadrul Universităţii Petroşani, candidează pentru un prim mandat de parlamentar, din partea Partidului Social Democrat. Marius Heljiu candidează la Senatul României, pe locul al treilea. Fiind cadru universitar, Marius Heljiu cunoaşte îndeaproape neajunsurile din sistemul educaţional, însă în acelaşi timp vrea să schimbe lucrurile în Valea Jiului din postura de viitor parlamentar.

15073560_1556092604404702_3858983857986815256_n

“A fost propunerea organizaţiei locale a PSD Petrila ca eu să fiu unul dintre candidaţii la Senatul României. Acest lucru mă onorează şi mă determină să lupt pentru a schimba lucrurile în Valea Jiului. Sper să schimbăm lucrurile în Valea Jiului”, a declarat Marius Heljiu, candidatul PSD Hunedoara, la Senatul României.

Acesta îşi doreşte ca Valea Jiului să devină o zonă prosperă, din care tinerii să nu mai fie  nevoiţi să plece.

“Sunt născut, crescut şi educat în Valea Jiului. Trebuie să schimbăm Valea Jiului pentru ca zona să redevină una prosperă din care tinerii să nu mai plece”, mai spune Marius Heljiu.

Marius Heljiu este şi consilier local la Petrila. El vrea să îşi transfere experienţa profesională în Parlament şi ÎNDRĂZNEŞTE SĂ CREADĂ ÎN ROMÂNIA.

“Ca lector universitar am contact cu sistemul educaţional de la cel mai mic nivel (grădiniţă-n.r.) până la cel mai înalt nivel. Cunosc problemele cu care se confruntă tinerii, dar cred că putem găsi soluţii”, a mai spus Marius Heljiu.

Marius Heljiu este candidatul PSD Hunedoara la Senatul României.

[slideshow_deploy id=’41107′]