Până și Băsescu recunoaște: Cioloș… zero!

Guvernul „tehnocratului” Cioloș a pierdut competiția în ce privește absorbția fondurilor europene. Acum vine pe ultima sută de metri cu măsuri de grăbire a absorbției, asumându-și, în mod de-a dreptul rușinos, intrarea unor fonduri care nu există decât pe hârtie.

traian-basescu

Băsescu însuși, a recunoscut: ”Socoteala este simplă, zero absorbţie fonduri europene, zero proiecte aprobate pe programul de 300 miliarde al lui Juncker, zero proiecte de autostrăzi sau căi ferate modernizate, zero proiecte de regularizări de râuri pentru a diminua riscul de inundaţii, zero programe de refacere a sistemului de irigaţii, zero programe masive de reîmpădurire şi multe alte zerouri în zone ale economiei care sunt esenţiale pentru reducerea decalajelor de dezvoltare dintre România şi ţările avansate ale Europei. Altfel spus, totul pentru consum, totul pentru voturi, totul pentru victorie…în alegeri!”

Am trăit să o vedem și pe asta! Un Președinte care a ruinat aproape Țara, arătând cu degetul un Guvern Zero, care vrea să transforme România într-o colonie a Uniunii Europene, într-o feudă a firmelor transnaționale, și care execută orbește ordinele politrucilor de la Bruxelles!

Dorin AVRAM

[slideshow_deploy id=’19661′]