Suspecții de cămătărie, arestați la domiciliu

Trei dintre membrii grupării suspectați de cămătărie și șantaj sunt monitorizați în permanență cu ajutorul brățărilor electronice, după ce magistrații Tribunalului Hunedoara au decis să-i plaseze în arest la domiciliu.
646x404
Al patrulea membru al grupării destructurate de ofițerii IPJ Hunedoara, Tirănesc Doinel Dorian, se află în continuare în arest preventiv.  Suspecții Iuga Ovidiu, Radu Vladina și Anamaria Tirănesc sunt acuzați de şantaj şi complicitate la camătă.
„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015 — 2016, cei în cauză ar fi împrumutat mai multor persoane sume importante de bani, iar la încasarea acestora, folosind amenințări și acte de violență, ar fi perceput dobânzi suplimentare față de cele convenite inițial cu victimele.
În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 3 autoturisme și au fost ridicate bunuri și înscrisuri de interes pentru cauză, precum și 18.000 de lei, cu privire la care există indicii că provin din săvârșirea de infracțiuni”, se arată în rechizitoriul procurorilor.
[slideshow_deploy id=’36591′]


(Următoarea știre) »