PSD – Jurnal de campanie / Candidații PSD în dialog cu cetățenii din Petroșani

psd1Programul întâlnirilor electorale ale Partidului Social Democrat cu locuitorii județului Hunedoara a consemnat astăzi câteva evenimente importante care au avut loc în Valea Jiului, la Petroșani. Aici, candidații PSD pentru Camera Deputaților, Natalia Intotero, Ilie Toma și Cristian Merișanu au avut astăzi întâlniri cu reprezentanții asociațiilor pensionarilor mineri din Valea Jiului, dar și cu foarte mulți locuitori ai acestui municipiu, în diverse locuri publice.

”Am întâlnit oameni care nu doar că au intrat în dialog cu noi, dar din partea cărora am simțit încurajarea și încrederea. Multe din problemele pe care ni le-au prezentat astăzi cetățenii Petroșaniului, se vor regăsi cu siguranță în viitoarele proiecte legislative ale PSD”, spune Natalia Intotero.

Fost director al Casei Județene de Pensii Hunedoara, Ioan Toma le-a prezentat pensionarilor care au venit la această întâlnire electorală, realitățile prezentului în ceea ce privește drepturile pensionarilor din minerit, dar în același timp și propunerile pe care le are Partidul Social Democrat pentru aceștia în anii care urmează. ”Pensionarii de aici, din Valea Jiului, știu mai bine decât oricine că social-democrații sunt singurii politicieni care și-au onorat promisiunile făcute acestora și care au emis proiecte de lege menite să facă dreptate diverselor categorii de pensionari din sectorul minier. Am simțit că oamenii au încredere în noi și vreau să-i asigur că, așa cum i-am respectat ca director al Casei Județene de Pensii, voi continua să o fac și în calitate de deputat, calitate în care sunt convins că pot și să-i ajut mai mult în rezolvarea doleanțelor pe care le au. Cu atât mai mult cu cât ceea ce vor acești oameni nu reprezintă nimic altceva decît drepturile pe care le merită cu prisosință după o viață dedicată muncii grele, în subteran”, a spus Ilie Toma.

psd2

Pentru Cristian Merișanu, de asemenea candidat al PSD pentru Camera Deputaților, întâlnirea de astăzi cu cetățenii Văii Jiului reprezintă nu doar o simplă acțiune electorală. ”Întreaga mea carieră politică de până acum se datorează tocmai acestei interacțiuni directe pe care o am în mod permanent cu oamenii. Nu poți fi un bun om politic decât atunci când ești într-un permanent contact cu cetățenii, când le cunoști exact problemele, dorințele și așteptările dar, în elași timp, când ș demonstrezi că îți pasă de aceștia și cauți mijloacele cele mai bune pentru a le transforma în realitate. Eu asta am făcut și până acum, asta fac și tot asta voi face și de acum înainte, în cadrul aceluiași Partid Social Democrat, un partid al celor mulți pentru cei mulți”, a spus Cristian Merișanu.

psd3

La programul electoral de astăzi al candidaților PSD pentru Camera Deputaților, de la Petroșani, au participat și o serie de lideri locali ai PSD, respectiv primarul municipiului Vulcan – Gheorghe Ile (președintele PSD Vulcan), primarul orașului Uricani – Dănuț Buhăescu, primarul orașului Petrila – Vasile Jurca, primarul orașului Aninoasa – Nicolae Dunca, viceprimarul municipiului Petroșani – Nicolae Florin, viceprimarul orașului Uricani – Corneliu Braia (președintele PSD Uricani), Ioan Rus – președintele PSD Uricani și alți lideri politici social-democrați din Valea Jiului.

psd4

psd5

psd6