PSD – Jurnal de campanie / La Lupeni, PSD păstrează ritmul pentru Hunedoara puternică

psdlupeni1Pentru Cristian Resmeriță, candidatul cu care PSD Hunedoara deschide listele pentru Senatul României, activitatea politică este permanent la cote ridicate, având în vedere că acestă localitate din Valea Jiului numără cei mai mulți membri activi ai PSD, organizația social-democrată din Lupeni fiind un reper la acest capitol atât pentru județul Hunedoara, cât și pentru întreaga țară.

Forța echipei social-democrate din Lupeni s-a văzut și în această campanie electorală în care foarte mulți dintre militanții PSD au dorit să participe, în mod activ, la activitățile de campanie electorală. Spre exemplu, în cursul zilei de joi, 24 noiembrie, candidatul PSD Hunedoara pentru Senatul României, lupeneanul Cristian Resmeriţă a fost din nou în mijlocul concetăţenilor săi, după ce zilele trecute au fost pline de evenimente electorale care au avut loc în tot judeţul. Fotografiile alăturate stau mărturie că echipa social democraţilor lupeneni care l-au însoțit pe Cristian Resmeriță – candidat pentru Senat și Cristian Merișanu – canidat pentru Camera Deputaților, pe străzile și în cartierele din Lupeni a fost una foarte numeroasă.

psdlupeni2De la sediul PSD, candidaţii Cristian Resmeriţă şi colegul său pentru Camera Deputaţilor, Cristian Merişanu, s-au întâlnit cu cetăţenii din cartierele Viitorului, Tineretului, Bărbăteni, până aproape de ieşirea către Uricani. “Valea Jiului are nevoie de sprijin. Cunoaştem cu toţii realităţile cotidiene de zi cu zi şi avem şi soluţiile pentru acestea. Programul partidului este unul ambiţios şi este unul realizabil, cu date şi elemente concrete. Vrem să relansăm industria, vom majora etapizat pensiile, va creşte salariul românilor, vom îmbunătăţi programele pentru sănătate, educaţie şi alte domenii. Țelul nostru este acela ca, în cel mai scurt timp, atunci când vorbim despre România puternică să putem vorbi, în egală măsură, despre Hunedoara puternică !”, a declarat Cristian Resmeriţă.

În acest sens, social-democrații i-au informat pe cetățenii din Lupeni că programul de guvernare al PSD va fi lansat cel mai probabil săptămâna viitoare şi cuprinde până în 400 de pagini, la care se adaugă o anexă cu investiţii preconizate pentru fiecare comună, oraş și judeţ al țării, în parte.

psdlupeni3