Razii de proporții la care au fost antrenați și polițiștii hunedoreni

Acțiunea a fost derulată de polițiștii din județul Caraș-Severin, vecinii cerând sprijinul polițiștilor din județele limitrofe Gorj, Hunedoara, Mehedinți și Timiș.

razie-de-amploare-a-politistilor-care-verifica-firme-ce-comercializeaza-marfuri-din-turcia-si-bulgaria-18451147

În doar câteva ore oamenii legii au dat peste 350 de amenzi și au suspendat zeci de permise.

” În cursul zilei de ieri, 23 noiembrie a.c., în intervalul orar 10.00-18.00, polițiștii rutieri din Caraș-Severin, sprijiniți de 10 polițiști din județele limitrofe Gorj, Hunedoara, Mehedinți și Timiș, au acționat pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat pentru depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale.

Polițiștii au acționat cu aparatele radar aflate în dotare iar pe D.N.58 B, de la limita de județ cu Timiș și până la Bocșa, s-a acționat cu un aparat radar cu laser, tip pistol.

Astfel, polițiștii au aplicat 352 de sancțiuni contravenționale în valoare de 127.475 de lei, dintre care 220 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum și 9 pentru depășiri neregulamentare.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reținute în vederea suspendării 17 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depășire și a limitelor legale de viteză”, se precizează într-un comunicat de presă. Acțiuni asemănătoare vor mai avea loc și pe parcursul acestui week-end.

[slideshow_deploy id=’27126′]

 



« (Știre anterioară)