PSD – Jurnal de campanie / La Vulcan, echipa social-democrată își susține candidatul pentru Camera Deputaților

psdvulcan1Municipiul Vulcan propune, în echipa PSD Hunedoara pentru Camera Deputaților, un politician tânăr, dar foarte ambițios: Cristian Merișanu. Acesta a fost prezent, în cursul zilei de vineri, într-o acțiune electorală de prezentare a programului politic pe care PSD în propune românilor (și vulcănenilor, în același timp !) în perspectiva preluării guvernării României după momentul 11 Decembrie 2016.

Candidatul PSD Vulcan pentru Camera Deputaților, Cristian Merișanu a fost însoțit, în acțiunea electorală de vineri de o numeroasă echipă de membri ai PSD Vulcan, în frunte cu președintele organizației, Gheorghe Ile – primaul localității. Social-democrații au împărțit pliante cu candidiații PSD și cu propunerile pe care aceștia le au pentru o mai bună guvernare a țării. ”La Vulcan suntem o echipă care îmbină, în mod perfect, experiența cu elanul tinereții, dorința de a face ceea ce așteaptă cetățenii cu entuziasmul unei echipe puternice. Cred că aceasta este garanția succesului și motivul pentru care vulcănenii au atât de multă încredere în noi”, spune președintele organizației PSD Vulcan, Gheorghe Ile.

psdvulcan2La rândul său, Cristian Merișanu apreciază că, din discuțiile pe care le-a avut cu cetățenii din Vulcan, aceștia apreciază în mod deosebit faptul că PSD este singurul partid de pe eșichierul politic al județului Hunedoara care propune alegătorilor un candidat din municipiul Vulcan. ”Este o deosebită onoare pentru mine să fiu prezent în echipa propusă de cel mai puternic partid politic din România în alegerile parlamentare din acest an, dar în același timp prezența mea pe lista PSD demonstrează că acest partid are un cuvenit respect pentru cetățenii din municipiul Vulcan și din întreaga Vale a Jiului, așa cum are pentru locuitorii din toate zonele acestui județ”, spune Merișanu.

Candidatul PSD Cristian Merișanu mai spune că, în urma discuțiilor de vineri cu cetățenii din Vulcan, este convins că PSD va obține un scor politic substanțial și la alegerile legislative din 11 Decembrie.

psdvulcan3

psdvulcan4

[slideshow_deploy id=’41494′]