Consilierul PNL Cristian Roşu şi-a însuşit un proiect al primarului Cristian Resmeriţă

rosu-c_oLiderul Opoziției politice din municipiul Lupeni o ”comite” din nou. După ce a votat, cu câteva luni în urmă, împortiva proiectului privind înfrumusețarea orașului cu ocazia sărbătorilor de iarnă, aflându-se în preajma unor noi alegeri, Cristian Roșu – președintele PNL Lupeni face o nouă gafă.

De data aceasta, consilierul local Cristian Roșu, probabil aflat în lipsă de inspirație și în alergare după voturi,  informează, prin intermediul unei rețele de socializare, că la sedinţa Consiliului Local al municipiului Lupeni de marţi se va votav și un proiect care îi aparţine, un priiect prin care vor fi premiaţi sportivii unui club sportiv din Lupeni.

Nimic mai fals în această informație, și asta nu pentru că nu ar exista un proiect care să recompenseze acești sportivi, însă acest proiect nu aparține consilierului Cristian Roșu. ”Nu doar că domnul Roșu dezinformează, dar probabil nu este la curent nici măcar cu faptul că sportivii secției de fotbal tenis de la CSM Compexm Lupeni au inregistrat performanțe excepționale la recent încheiatele Campionate Mondiale din Cipru, fapt evident atât din modul în care prezintă așa-zia sa inițiativă, dar nici măcar nu a transmis un cuvânt de felicitre sportivilor din Lupeni, chiar și prin intermediul rețelelor de socializare, pe care pare să-și dezvolte întreaga activitate politică”, spun reprezentanții social-democraților din Consiliul local Lupeni.

proiect-de-hotarare-p1Ceea ce este însă mai grav este că Roșu a informat greşit cetăţenii pe acest subiect, proiectul supus dezbaterii și aprobării în ședința de marți, 29 noiembrie fiind iniţiat de fapt de primarul Cristian Resmeriţă şi are ca obiect premierea sportivilor Clubului Comexim pentru performanţele deosebite inregistrate  la Campionatul mondial de fotbal tenis din Cipru. Minciuna însă, după cum se vede, are picioare… scurte.

proiect-de-hotarare-p2

 [slideshow_deploy id=’13835′]