Cristina CIUCU, candidatul Partidului Mişcarea Populară pentru Camera Deputaţilor: „Nepăsarea celor ce ne-au condus mă uimește și mă înspăimântă”

005-macheta_cd-ciucu-cristina„Obligatorie este lupta, lupta pentru România !” Asta crede Cristina CIUCU, profesorul de limba română din Lupeni care în urmă cu câteva luni a decis să reprezinte şi o voce politică.

„Lupt pentru România, Lupt pentru Hunedoara având Curaj să-i rezist Fricii cu un minut mai mult decât alții, de aceea îndemn Poporul să aibă Curaj să fie liber în principii, morală și bun simț fundamental. Mânată de acest curaj de a reda România poporului, de a reda oamenilor încrederea într-o viață stabilă „zâmbetele” unor familii în care singura realitate este dorul de copil sau părinte, în care „Educația” este agramată, iar „Sănătatea” este „bolnavă”, am decis să fac un pas pentru a încerca schimbarea mentalităților. Îmi vine acum în minte una dintre cugetările laureatului Premiului Nobel pentru Pace din 1993 – Nelson Mandela, care considera că „Educația” este cea mai puternică armă pe care o poți folosi să schimbi lumea”, a declarat Cristina CIUCU.

Cristina CIUCU admite că decizia de a intra în politică nu a fost una uşoară, pentru că sfera politică este asociată cu „infamia, hoţia, prostia şi minciuna”.

„Plec pe acest nou drum și vă promit că voi rămâne mereu aceeași voce care a spus lucrurilor pe nume, care LUPTĂ pentru DREPTATE, indiferent de consecințe. Un politician spunea cum trebuie să-l vadă poporul: căsătorit, fericit, bucuros de familia și de casa lui, cum nu poate niciodată să spună ceea ce simte și ceea ce gândește, cum nu poate să se mai întâlnească cu anumite persoane care au căzut în dizgrația publicului „aplaudac”. Eu vreau ca politicianul să nu omoare omul din mine, eu nu vreau să fiu un așa model, nu vreau să fiu o prefăcută cu măști doar ca să dau bine în fața oamenilor, pentru că m-aș urî să mă știu în „cușca” unei vieți duble”, mai precizează Cristina CIUCU atunci când vorbeşte despre imaginea ei ca om politic.

Cristina CIUCU va candida pe listele pentru Camera Deputaţilor ale Partidului Mişcarea Populară Hunedoara.

ciucu-cristina-afis-pmp

[slideshow_deploy id=’41113′]