Locurile de muncă pentru care se fac acum angajări pe salarii de la 2.000 lei la 4.000 lei lunar

Oferta de muncă, disponibilă în această perioadă pe cel mai mare site de recrutate, pentru care angajatorii au făcut publice salariile pe care sunt dispuşi să le ofere, cuprinde locuri de muncă pentru asistentă manager, bucătari, responsabil cofetărie, inginer vânzări, administrator reţea, plătiţi cu salarii care pornesc de la 2.000 lei lunar şi ajung la 4.000 lei lunar. Iată aşteptările angajatorilor de la candidaţi.

bani 

 

Responsabil cofetărie, plătit cu 2.100 lei net lunar

O cofetărie premium angajează responsabil magazin. Candidatul potrivit pentru acest post este motivat, serios, conştiincios, optimist, este atent la detalii, înţelege limba franceză,cunoaşte şi foloseşte responsabil un sistem de gestiune, este amabil, prompt, are aspect plăcut şi o igienă personală riguroasă.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salariu net de 2.100 lei lunar, primă de prezenţă şi de performanţă de 10% din salariu, contract de muncă pe perioadă nedeterminată.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Bucătari, plătiţi cu cel puţin 2.000 lei net lunar

Un hotel angajează patru bucătari.
Angajatorii caută bucătari dispuşi să lucreze pe termen lung, oferă gratuit cazare şi masa angajaţilor veniţi din alte zone, oferă candidaţilor selectaţi un salariu minim net de 2000 lei, iar pentru evenimentele gazduite(nunti, botezuri) acordă bounusuri de minimum 250 lei per eveniment.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Administrator reţea, plătit cu 2.500 lei lunar

O firmă angajează pe postul de administrator reţea/inginer sistem.
Studiile superioare nu sunt obligatorii pentru acest post, ci capacitatea de a performa la locul de muncă. Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salariul de 2.500 lei lunar, maşină de serviciu dacă cel recrutat are permis de conducere categoria B şi telefon de serviciu.

Amănunte despre acest loc de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O compania multinaţională angajează asistentă manager.

Candidata potrivită pentru acest post are studii superioare, excelente abilităţi de comunicare, cunoaşte foarte limba engleză şi e serioasă. Angajatorii oferă pentru acest post salariu de 2.000 lei net lunar şi bonusuri, pentru program de muncă de luni până vineri, fără activitate în weekend sau în zilele declarate sărbători legale), oportunităţi de avansare.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O companie românească cu capital integral privat angajează pe postul de inginer vânzări web hosting.

Candidatul potrivit pentru acest post are permis auto categoria B, cunoştinţe tehnice specifice domeniului de data center/web hosting, are, de asemenea, abilităţi de negociere şi de relaţionare cu clienţii. Candidatul selectat pe acest post poate câştiga 3.000 lei – 4.000 lei net lunar, va primi tichete de masă, maşină, laptop şi telefon de serviciu.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

romaniatv.net
[slideshow_deploy id=’36590′]