Shopping City Deva anunță deschiderea de noi spații comerciale pentru hunedoreni

Marionnaud, English Home, Tui Travel, Digi, Hercule și Salad Box sunt doar câteva dintre brandurile care și-au deschis porțile în această lună, Shopping City Deva oferind în momentul de față cea mai extinsă şi variată ofertă de shopping, food court și divertisment din zonă

shopping-city-deva-detaliu

Shopping City Deva își îmbogățește oferta comercială prin adăugarea unor noi branduri de renume în portofoliu, din zona de modă și frumusețe, home&deco, travel și telecomunicații. Noi restaurante vor fi, de asemenea, deschise în zona de food court.

Marionnaud, English Home, Tui Travel, Digi, Hercule și Salad Box și-au deschis deja porțile, urmând ca în perioada următoare să fie inaugurate restaurantul Oro Toro și magazinul de modă Sense.

Dezvoltarea și modernizarea centrului comercial existent este o preocupare constantă pentru noi, din dorința de a le oferi vizitatorilor noștri cele mai avansate opțiuni de shopping și petrecere a timpului liber. Pe lângă oferta variată de retail și de divertisment, acest proiect este un motor de creștere economică pentru întreaga regiune. Din acest motiv dorim să oferim un mix optim de magazine și servicii care este perfect adaptat nevoilor comunității locale, a declarat Sebastian Mahu, Asset Manager în cadrul NEPI.

Proiectul Shopping City Deva a fost achiziționat de NEPI în anul 2013. Spațiul comercial a fost extins cu 11.000 metri pătrați, dedicați zonei de retail și divertisment, devenind astfel principalul pol de retail și de petrecere a timpului liber, atât pentru județul Hunedoara, cât și pentru întreaga regiune. Ansamblul comercial din Calea Zarandului, numărul 87, ce include printre altele METRO, Praktiker și Auchan ajunge astfel la o suprafață totală închiriabilă de 54.000 metri pătrați. Shopping City Deva reunește sub același acoperiș brand-uri internaționale de fashion, încălțăminte și accesorii, prezente pentru prima oară în regiune, precum: ALTEX, New Yorker, C&A, CCC, Cinema City, Deichmann, Yves Rocher, H&M, JYSK, Kendra, KFC, Noriel, Subway, Pepco, Salamander, TXM.

Una dintre cele mai importante zone de petrecere a timpului liber în cadrul Shopping City Deva este cinematograful multiplex operat de Cinema City, dotat cu ultima tehnologie 3D, care are 6 săli de proiecție și care atrage atât locuitorii municipiului Deva, cât și pe cei din orașele învecinate, fiind în acest moment singurul cinematograf 3D din județul Hunedoara.

Vizitatorii se mai pot bucura de acces la bowling, biliard, cazino, o zonă de distracție pentru copii, precum și un food court cu bucătării pentru toate gusturile, fast-food-uri și cafenele.

Mai multe detalii despre oferta de magazine, precum și alte informații despre evenimentele organizate în cadrul Shopping City Deva pot fi accesate pe website-ul https://shoppingcitydeva.ro, cât și pe pagina de Facebook.

[slideshow_deploy id=’41494′]8′]



« (Știre anterioară)