Apă în casă – un vis devenit realitate pentru cinci familii de pe strada Ghiocelului din Lupeni

avramlupeni”Vă mulțumim din suflet că ceea ce credeam că va fi doar un vis pentru noi, ați făcut să devină o realitate. Doamne-ajută și multă sănătate, putere de muncă și succes în tot ceea ce faceți. Cristi de pe strada Ghiocelului.” Acesta este mesajul pe care l-a primit astăzi pe telefon directorul general al Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram.

Mesajul vine din partea unuia dintre locuitorii dintr-o zonă măginașă a municipiului Lupeni, strada Ghiocelului mai exact, unde 5 locuințe erau private de accesul la rețeaua de apă potabilă. Deși fără prea mari speranțe în succesul demersului lor, locuitorii acestei străzi s-au adresat, în acest sens, cu o lună și ceva în urmă, directorului general al Apa Serv, cu convingerea că ”încercarea moarte n-are”.

Demersul lor s-a dovedit însă unul de succes, pentru că Avram a dispus executarea, în regim de urgență, din fonduri proprii ale ASVJ, a lucrărilor de racordare a celor 5 locuințe la rețeaua publică de apă potabilă. ”Am fost informat că astăzi au fost finalizate lucrările acolo, au fost montate și apometrele și începând de mâine cele 5 familii de pe strada Ghiocelului din Lupeni vor avea apă în casă. Nu este prima investiție de acest fel pe care o facem, având în vedere faptul că firma funcționează la parametri optimi și are venituri inclusiv pentru investiții proprii,  ci vom continua să racordăm la rețeaua de apă, dar și la canalizare, cât mai mulți dintre cetățenii Văii Jiului. Apa nu trebuie să fie pentru nimeni un vis, ci un serviciu de care să beneficieze orice om”, spune Costel Avram.

[slideshow_deploy id=’36590′]