Un excavator a provocat un teribil accident,  doi hunedoreni fiind răniți

Gest inconștient al unui șofer care a ieșit pe un drum național cu un excavator deși nu avea dreptul de a conduce utilajul. Mai mult de at\t, utilajul nici măcar nu era înmatriculat. 
smurd
Accidentul a avut loc pe DN7, în afara localității Săliștea, iar un bărbat de 48 de ani, din Orăștie, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță suficientă față de utilajul care era condus de către un bărbat de 52 de ani, din județul Giurgiu si a intrat în coliziune cu acesta. În urma accidentului, o femeie de 74 de ani, din Orăștie, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare.
„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că escavatorul implicat în accident nu este înmatriculat în circulație, iar șoferul acestui nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.
Față de conducătorul auto care a provocat accidentul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar față de șoferul escavatorului cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere cu permis necorespunzător și conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, au precizat polițiștii.
[slideshow_deploy id=’27126′]