PSD acuză: ”PDL-iștii sub acoperire atacă „la baionetă”! ”

alianta-pnl-pdlDe câteva zile, presa națională și locală geme de articole „incendiare”, de „dezvăluiri”, care atacă „la baionetă” candidații PSD. Dacă veți citi ziarele naționale și cele care apar prin județele țării, veți vedea că scenariul se repetă pretutindeni.

Ca și cum brusc, un păpușar invizibil ar fi dat ordin tuturor celor care, cu condeiul, îi susțin pe „tehnocrații” lui Cioloș și pe „liberalii” conduși de Alina Gorghiu!

În presa hunedoreană de pildă, liderii PSD Hunedoara, parlamentarii PSD, sunt terfeliți, la adăpostul unui anonimat conferit de statul de așa-numiți „jurnaliști independenți”. Toate articolele cu pricina sunt semnate scurt: Redacția! Nici un nume, nici o altă explicație!   Nu trebuie să fi foarte inteligent ca să știi că, atunci când se întâmplă așa ceva, e ceva necurat la mijloc.

Și de fapt, ce înseamnă toate aceste atacuri la persoană, dezlănțuite tocmai acum, pe ultima sută de metri înaintea alegerilor? Nu înseamnă nimic, decât disperare. PNL a înțeles că pierde alegerile, că oamenii au început să realizeze minciuna cu „tehnocrații” și că alegătorii nu mai pot fi prostiți cu minciuni. Și atunci, recurge la atacuri. Atacuri care nu sunt, în ultimă instanță, decât tot falsuri.

Nistor, spaima liberalilor, e făcut vinovat pentru lucruri cu care el nu are nici în clin, nici în mânecă. Intotero, de asemenea. Dacă citiți cu atenție ce scrie tocmai presa care atacă azi PSD-ul, veți constata un lucru cât se poate de simplu: nici unul dintre parlamentarii PSD Hunedoara nu au avut firme care să lucreze cu statul. PNL-ul în schimb, are în fruntea listei o cucoană mai bogată decât toți parlamentarii județului la un loc, care a pus pe genunchi Primăria Hunedoara și care a făcut avere din contractele cu statul. Și este doar un caz. Să numai spunem că Hunedoara a fost pusă pe harta corupției tocmai de către liberali, timp de 12 ani, cât au condus ei județul. PNL-ul e plin de firme de casă care au stors județul timp de 12 ani!

Dar toate astea, jurnaliștii care semnează „Redacția” uită să le consemneze!   În realitate, PNL pierde pe toată linia. Sunt aceeași oameni care au tăiat salariile și pensiile românilor pe vremea lui Băsescu. Sunt cei din eșalonul secund al PDL-ului lui Udrea, Boc, Videanu, Blaga, Băsescu, spălați prin unificarea cu liberalii. Sunt PDL-iștii sub acoperire care au distrus România și care acum încearcă doar să-și salveze privilegiile și puterea.

Dorin AVRAM

[slideshow_deploy id=’13837′]



(Următoarea știre) »