Doi jandarmi au intervenit pentru stingerea unui incendiu

În data de 1 decembrie a.c., în jurul orei 16.00, doi jandarmi hunedoreni, care se îndreptau pe D.N. 7 către domiciliu, în municpiul Orăștie, după ce participaseră la manifestările dedicate Zilei Naționale în municipiul Deva, au observat pe raza localității Spini, pe sensul opus de mers, un utilaj agricol cuprins de flăcări și doi tineri care încercau să stingă incendiul.

tractor

Cei doi jandarmii au sesizat incendiul la numărul de urgență 112 și au întors autovehiculul cu care se deplasau pentru a-i ajuta pe cei doi tineri să stingă flăcările, care să puteau propaga către rezervorul cu combustibil.

Cei doi jandarmi împreună cu tinerii care se aflau lângă tractor au reușit să stingă flăcările. Apoi, până la sosirea echipajului ISU Hunedoara, cu ajutorul stingătorului din autovehiculul cu care se deplasau, au continuat să pulverizeze cablurile de la instalația electrică care ardeau mocnit și focul se putea reaprinde.

Unul dintre cei doi jandarmi, care au participat la stingerea incendiului, este primul adjunct al inspectorului șef al IJJ Hunedoara, locotenent colonel Marius Iosif.

[slideshow_deploy id=’36591′]



« (Știre anterioară)