Laurenţiu Nistor: ”Nu mi-e ruşine să muncesc. „Micul Napoleon” de la PNL are probleme de moralitate”

Preşedintele organizaţiei judeţene PSD Hunedoara şi candidat la Camera Deputaţilor, Laurenţiu Nistor, este de părere că toate meseriile trebuie respectate în egală măsură pentru simplul motiv că în spatele fiecăreia se află câte un om.

nistor1

Declaraţia acestuia survine în contextul atacurilor fără precedent şi jignitoare pe care preşedintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman, continuă să le facă la adresa candidatului PSD Hunedoara la Camera Deputaţilor. Laurenţiu Nistor crede că liberalul din Alba ar trebui să-şi analizeze  mai atent ieşirile nervoase, înainte de a face afirmaţii jignitoare la adresa unor oameni care muncesc din greu şi care nu vor reuşi să adune nici măcar în cinci ani atât cât a câştigat Roman într-o singură lună.

„Tractorist, drujbist, instalator, mecanic, învăţător, medic, jurist, economist. Sunt doar câteva meserii pe care le întâlnim în viaţa de zi cu zi şi în spatele cărora stau vecinii noştri, prietenii noştri, oameni simpli, la fel ca noi. Nu înţeleg de ce dl. Roman, un om care se pretinde că este educat, urăşte oamenii care au şi alte ocupaţii în afara celei de politician? Ceea ce trebuie să înţeleagă dl. Roman este că, în ciuda atacurilor sale, mie nu-mi este ruşine să muncesc, chiar dacă trebuie să urc pe tractor sau să tai lemne cu drujba”, a spus Laurenţiu Nistor.

Calificat ca membru în CA

Preşedintele PSD Hunedoara s-a arătat surprins că liderul liberalilor hunedoreni nu a venit în faţa electoratului cu ideile sale, cu proiectele pe care candidaţii PNL doresc să le propună Parlamentului, asta dacă vor ajunge acolo. În acest context, Laurenţiu Nistor a menţionat că, date fiind multiplele prezenţe ale preşedintelui interimar PNL Hunedoara în diverse consilii de administraţie, de la bănci până la firme de automobile, acesta ar fi trebuit să mustească de iniţiative publice. Că nu este aşa, se poate vedea din discursul fără conţinut al preşedintelui de împrumut al liberalilor din Hunedoara.

„Dl. Roman este supranumit de colegii săi „Micul Napoleon”. Au spus-o cu voce tare chiar liberalii, la mitingul organizat la Deva. Cred că se refereau la faptul că dl.Roman a reuşit performanţa de a îndeplini, în paralel, mai multe funcţii. După ce a plecat de la Ziarul Unirea, din Alba Iulia, domnia sa a urcat rapid în fotoliul de director adjunct în Ministerul Apărării Naţionale, apoi s-a calificat în „meseria” de membru al consiliilor de administraţie. Aşa că îl regăsim pe moralul „Mic Napoleon” în consiliile de administraţie de la CEC, Eximbank şi la două firme de construcţii de automobile, după cum singur scrie în CV-ul său. Mai târziu, datorită experienţei acumulate, trece şi la Comisia de supraveghere a asigurărilor”, a dezvăluit Laurenţiu Nistor.

Peste 187.000 de euro într-un an

De altfel, chiar ziarul la care a lucrat Roman a publicat un articol din care rezultă că actualul PNL-ist şef peste hunedoreni a câştigat nu mai puţin de 187.754 euro net, într-un singur an. Şi asta doar pentru că a fost membru în diferite consilii de administraţie ale unor companii sau instituţii publice! Asta da, plată!

Scrie ziarul „Unirea” că Roman a câştigat, în anul 2007, sume grase care adunate ajung la 674.219 lei (6,7 miliarde lei vechi), adică o medie de 56.185 lei lunar, bani în mână. Este un venit frumuşel la care un tractorist, drujbist, instalator sau profesor nici măcar nu visează, a arătat Laurenţiu Nistor, candidat PSD la Camera Deputaţilor.

Biroul de presă

carte-nistor-laurentiu

[slideshow_deploy id=’41494′]