Două incendii provocate de afumători

Pompierii militari din Valea Jiului au fost nevoiți să intervină la două incendii, unul în Vulcan și celălalt în Lupeni, ambele fiind provocate de afumătorile în care oamenii și-au pus slănina la afumat.
100_5904
Astfel, trei echipaje, alcătuite din 12 pompieri, ai Detașamentului Petroșani și ai Gărzii Lupeni au acţionat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă și anexele acesteia situată pe strada Socăneasa, din Vulcan. Pompierii, ajunși de urgență la locul incendiului, au reușit limitarea acestuia la acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 60 mp. Din păcate, incendiul a afectat o cameră și mobilierul din aceasta, o bucătărie de vară un miniatelier cu scule și unelte, o magazie de lemne și o afumătoare în care se aflau aproximativ 100 kg de carne de porc.
Cel mai probabil, incendiul a fost generat de focul deschis în spații închise. Nimeni nu a fost rănit sau intoxicat cu fum în timpul propagării incendiului.
Alte trei echipaje de pompieri și unul de prim ajutor ale Detașamentului Petroșani și ale Gărzii Lupeni au intervenit în Lupeni, pe strada Viitorului, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă. În incendiu a ars o anexă, cu o suprafață de aproximativ 60 mp, în care se aflau mai multe piese de mobilier și o afumătoare în care proprietarul pusese 140 de kilograme de carne de porc. Incendiul a fost cauzat, se pare, de focul deschis în spații închise, a precizat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.
[slideshow_deploy id=’27126′]


(Următoarea știre) »