Noi amenzi pentru construcții ilegale, aplicate de Primăria Lupeni

mosu3În cursul zilei de luni, 5 decembrie, autorităţile locale din municipiul Lupeni au aplicat din nou sancțiuni pentru trei agenţi economici din localitate, după ce inspectori din cadrul Primăriei au constata la acestea fapte de nerespectare a legii.
Municipiul Lupeni a cunoscut în ultimele luni o dezvoltare impresionantă. Autorităţile locale spun însă că fac eforturi pentru ca lucrurile bune care se întâplă în Lupeni fie nu doar din ce în ce mai multe, dar să fie și din ce în ce mai utile cetățenilor. În acest scop, edilii spun că toată lumea trebuie să respecte prevederile legale şi să îşi plătească datoriile, nu doar față de bugetul național, ci și către Primărie. Pentru a vedea care este moduol în care agenții economici își respectă aceste obligații, conducerea Primăriei Lupeni a dispus efectuarea mai multor controale la nivel local, pentru a vedea care este modul de respectare a legii de către agenţii economici, având în vedere faptul că neplata taxelor cuvenite Administrației Publice Locale împiedicând dezvoltarea localităţii.
În urma controalelor derulate s-au constat mai multe situații de încălcare a legii, în urma cărora un număr de 3 agenţi economici au fost sancţionaţi cu următoarele amenzi:

– SC BRAPAT SRL  Lupeni-a fost sancţionată cu amendă de 50000 lei pentru nerespectarea măsurilor impuse în urma unui control anterior, privind demolarea construcţiilor realizate fără autorizaţie de construire şi cu termen nou de demolare a acestora în timp de 48 de ore.

– SC ALGIPA SRL Lupeni- a fost amendată cu 10000 lei pentru construire fără autorizaţie de construcţii în Staţiunea Straja şi demolarea acestora , precum şi pentru neplata conscesiunii pe perioada 2014-2016

– SC BUCURA PRODCOM IMPEX SRL Lupeni – a fost amendata cu suma de 10000 lei pentru constructii fără autorizaţii de construire si demolarea acestora.

Edilii din Lupeni informează că verificările vor urma şi în perioada următoare astfel încât toţi agenţii economici să intre în legalitate.

pv-algipa-p1

pv-algipa-p2

pv-brapat-p1

pv-bucura-p1

pv-bucura-p2

[slideshow_deploy id=’17636′]