PORTRET DE CANDIDAT. NATALIA INTOTERO ÎNDRĂZNEȘTE SĂ CREADĂ ÎN ROMÂNIA

Natalia Intotero luptă cot la cot cu bărbații pentru a contribui la bunăstarea hunedorenilor, dar și a românilor. De profesie cadru didactic, Natalia Intotero candidează pentru un nou mandat de deputat din partea Partidului Social Democrat. Natalia Intotero se bucură de susținerea colegilor săi social-democrațI, însă cel mai important este faptul că are susținerea hunedorenilor pe care spune că nu i-a dezamăgit.

afis-intotero

“În primul rand, candidez pentru că am susținerea colegilor de partid, dar candidez șI pentru că mi-au cerut cetățenii pe care îi reprezint. Am multe priorități. tot ceea ce înseamnă proiecte de legi pentru bunăstarea hunedorenilor, dar șI a românilor, vrem să ne atingem obiectivele astfel încât să oferim salarii mai mari șI să creștem numărul celor din clasa de mijloc”, a declarat Natalia Intotero, candidatul PSD Hunedoara la Camera Deputaților.

Natalia Intotero ÎNDRĂZNEȘTE SĂ CREADĂ ÎN ROMÂNIA. Ea își dorește o Românie prosperă, din care tinerii să nu mai fie nevoiți să plece peste hotare în căutarea unui trai mai bun.

“Calitatea de deputat mi-a oferit mai multe satisfacții. Munca pe care am depus-o pentru cetățenii din județul Hunedoara m-a împlinit, iar colaborarea cu alegătorii a fost una foarte bună”, mai spune Natalia Intotero.

Natalia Intotero are însă șI câteva regrete. În mandatul care tocmai se încheie nu a reușit să rezolve câteva probleme punctuale.

“Regret că nu am putut să rezolv problema locuitorilor din Băcia care și-au achiziționat casele de la Ministerul Transporturilor, iar încă nu s-a reglementat statutul juridic al acestor terenuri. Mai regret că nu am putut să ajut circa 150 de familii care nu au fost despăgubite de pe urma construcției autostrăzii. Am făcut mai multe interpelări la MInisterul Transporturilor, am făcut tot ceea ce a ținut de mine”, mai spune cu regret Natalia Intotero, candidatul PSD Hunedoara la Camera Deputaților.

Se spune că politica este pentru bărbați, însă Natalia Intotero face față în această “bătălie”. Mai mult, ea spune că sunt cu toții colegi, nu combatanți.

Natalia Intotero are un CV impresionant. Aceasta și-a început cariera didactică în anul 1995 ca institutor la Scoala Generala „Horea, Closca si Crisan” Brad. În perioada iunie – august 2004 a fost profesor la Scoala Generala „Mircea Santimbreanu” Brad. Din august 2004  până în unie 2008 a fost profesor la Scoala Generala „Mircea Santimbreanu” Brad , consilier județean și membru in comisia de analiza a asocierii si colaborarii cu alte autoritati ale administratiei publice, institutii si agenti economici din tara si strainatate precum si dezvoltare regionala din cadrul Consiliului Judetean Hunedoara. În aceeași perioadă, Natalia Intotero a fost membru in comisia pentru administratie publica locala, juridica, apararea ordinei publice, problemele minoritatilor, respectarea drepturilor omului si a libertatilor cetatenesti din cadrul Consiliului Judetean Hunedoara.

În perioada iunie 2008-martie 2009 a deținut funcția de director la Scoala Generala „Horea, Closca si Crisan” Brad, dar a fost și consilier județean. În intervalul martie – octombrie 2009, Natalia Intotero a fost secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Din octombrie 2009 până în martie 2011  Natalia Intotero a fost director adjunct la Colegiul National „Avram Iancu” Brad. Natalia Intotero a devenit parlamentar în anul 2012. De atunci are calitatea de deputat PSD.

[slideshow_deploy id=’41494′]