Cadouri pentru copiii sărmani şi ajutoare pentru SUP

La fel ca în fiecare an, cei de la Caritas alături de voluntari nemţi se transformă în ajutoarele lui Moş Crăciun. Voluntarii de la Round Table, Lady’s Circle au adus peste 10 mii de pachete pentru copiii nevoiaşi din Valea Jiului. Totodată, aceştia s-au gândit şi la bolnavii de la Spitalul de Urgenţă din localitate. Voluntarii s-au întâlnit şi cu reprezentanţii administraţiei locale de la Petroşani.

15370006_1148974675199576_7014141476784291195_o

“Sărbătorile de iarnă ne aduc în fiecare an prieteni buni, tocmai din Germania.

M-am reîntâlnit astăzi la Primărie cu ei, cu voluntarii de la Caritas ce revin în comunitatea noastră pentru un singur scop: acela de a aduce pe fețele cât mai multor oameni cu statut social vulnerabil, bucuria unor daruri făcute din inimă.

Sunt 10 ani de când ne întâlnim cu membrii delegației germane și de fiecare dată este la fel de bine,pentru că simțim prietenia și dorința lor sinceră de a-și îndeplini această nobilă misiune care la capătul unor mii de kilometri, se traduce într-un plus de bucurie și speranță de Crăciun, pentru multe dintre familiile Petroșaniului și ale Văii Jiului. Le mulțumesc pentru efortul lor, pentru dăruirea lor, pentru prietenie și pentru prezența în comunitatea noastră și în întreaga Vale a Jiului, unde cele 12.000 de pachete pregătite de semeni ai noștri din Germania, își vor găsi în aceste zile destinatarii”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Darurile vor fi împărţite copiilor din Valea Jiului.

[slideshow_deploy id=’19661′]

 



(Următoarea știre) »