Revelionul în stradă

Petroșănenii care nu vor petrece noaptea dintre ani la restaurant, la munte sau în sânul familiei, pot petrece noaptea dintre ani în stradă. ȘI anul acesta, autoritățile locale de la etroșani organizează un un spectacol în aer liber, iar pe scenă vor urca talente locale. Când ceasul va bate ora 00.00 petroşănenii, dar şi cei care vor alege să petreacă Revelionul în stradă vor putea asista la un spectaculos foc de artificii.

61757633

“La marile festivitati, sarbatori nationale, campanii de reclama sau campanii electorale, episodul culminant il reprezinta cu siguranta jocul de artificii de final. Spectacolul incepe cu o multime de bombe si rachete de forme si culori diferite, dare luminoase apar pe cer, infloresc crizanteme si salcii pletoase. Cascada de foc  insotita de pocnituri si culoare de la finalul jocului uimeste cu desavarsire privitorii”, arată anunţul Primăriei Petroşani.

Pentru jocul de lumini, autorităţile locale de la Petroşani au alocat suma de 8.000 de lei. Pentru organizarea Revelionului în stradă, Consiliul Local a alocat suma de 15.000 de lei.

[slideshow_deploy id=’27028′]

 



(Următoarea știre) »