Cadou inedit pentru președintele organizației județene a PSD Hunedoara din partea colegilor

psd-tractoristPreședintele filialei județene PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, a primit marți un cadou surpriză din partea colegilor din organizație – un tractoraș de jucărie, aluzie la atacurile din campania electorală în care liderul social-democrat a fost catalogat în discursul unui contracandidat ca ‘tractorist, drujbist și comunist’.

La rândul său, directorul de campanie electorală al PSD Hunedoara, Mircea Bobora, a primit în dar o drujbă din plastic.

Ideea a fost pusă în practică de secretarul general al organizației, Radu Barb, care, în intervenția sa din cadrul conferinței de presă organizată de PSD Hunedoara, i-a reamintit lui Nistor o parte din discursul în care a fost atacat, iar apoi i-a dăruit cele două jucării. ”Dacă tot am fost comunist, o să vă adresez un îndemn pe care să nu-l uitați niciodată: muncă, muncă și iar muncă și să nu uitați cum și de ce ați câștigat…”, a spus secretarul organizației, după care a scos dintr-un pachet un tractoraș de culoare roșie și o drujbă de culoare portocalie.

”E o onoare pentru mine, am o drujbă și acasă, dar nu așa frumoasă”, a replicat directorul de campanie, Mircea Bobora, în râsetele celor din sală.

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, a apreciat campania electorală pentru parlamentarele din acest an ca fiind ”cea mai grea după 1990”, afirmând că în județul Hunedoara toate partidele politice înscrise în cursa electorală, cu excepția ALDE, au coalizat împotriva PSD.

Pe de altă parte, Nistor susține că PSD Hunedoara a avut o campanie decentă, în care a prezentat programul de guvernare al partidului. ”Le-am transmis organizațiilor locale să facem o campanie decentă, fără atacuri, în care noi să ne prezentăm programul de guvernare, și ceea ce vrem să facem pentru România și pentru români. În acest timp, adversarii noștri politici aveau un singur țel: tractoristul, drujbistul și Nistor comunistul. Sunt lucruri care n-au mai prins la electoratul din județul Hunedoara și i-au dus acolo unde le este locul”, a afirmat președintele PSD Hunedoara.

PSD a câștigat alegerile parlamentare în județul Hunedoara, reușind să obțină 53,26% din voturile electoratului la Senat și 53,23% din sufragii la Camera Deputaților.

AGERPRES

[slideshow_deploy id=’13835′]