Factorul politici schimbă traiectoria cadourilor pentru copii la Lupeni

cadou-1Primăria municipiului Lupeni a achiziționat anul acesta, în baza  HCL nr.113/2016, un număr de 2500 de pachete cu dulciuri pentru organizarea Pomului de Crăciun. Acestea au fost distribuite copiilor din municipiul Lupeni cu ocazia sărbătorilor de iarnă, de către reprezentanții administrației publice locale.
Potrivit reprezentanților Primăriei Lupeni pachetele au fost distribuite începând cu data de 8 decembrie, prin intermediul tuturor grădinițelor și scolilor din localitate, pentru a fi oferite copiilor, astfel încât toți micuții din oraș să se bucure de venirea Moșului.
În cursul acestei dimineți, primarul Cristian Resmeriță însoțit de viceprimarul Iacob Mesaroș și o echipă de control a Primăriei Lupeni, în dorința de evalua modul în care a fost făcută distribuția pachetelor de Crăciun în unitățile de învățământ, au constatat că pachetele au fost primite de toți copiii, excepție făcând două clase de la Grădinița cu Program Normal Lumea Copiilor din Lupeni. Aici, edilii precizează că au aflat, cu stupoare că  educatoarele Burlacu Anița (care este și consilier local PNL în cadrul Consiliului Local al municipiului Lupeni) și Cotocel Daniela și-au insușit pachetele puse la dispoziție de Primărie, înlocuind plasele care purtau inscripția Primăriei Lupeni cu alte plase, pentru a le oferi copiilor, așa cum se poate observa din imaginile alăturate.
Primarul municipiului Lupeni se declară dezamăgit de acțiunea celor două doamne educatoare, cu atît mai mult cu cât una dintre acestea deține și calitatea de consilier local. ”Consider drept incalificabil acest gest, care nu face cinste doamnelor educatoare și care aduce, într-un mod absolut incalificabil, un gest al Primăriei Lupeni oferit copiilor din localitatea noastră, în sfera dezbaterilor și acțiunile politicianiste”, a precizat Cristian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.
cadou2
[slideshow_deploy id=’13835′]