Contrabandişti de ţigări, prinşi în flagrant de poliţiştii petroșăneni

Astăzi, 17.12.2016, în jurul orei 13:30, polițiștii specializați în investigarea infracțiunilor economice, cu sprijinul polițiștilor rutieri, toți din cadrul Poliției Munipiului Petroșani, au oprit pe D.N. 66, pe raza municipiului Petroșani, un autoturism condus de un petrilean de 34 de ani.


La controlul documentelor, conducătorul auto nu a putut prezenta actele de proveniență pentru cei 12 saci de haine second-hand pe care îi transporta în autoturismul de teren. Polițiștii i-au comunicat bărbatului că va fi condus la Poliția Municipiului Petroșani, pentru continuarea verificărilor și lămurirea situației, iar acesta a demarat cu viteză, polițiștii reușind să-l oprească pe strada Alexandru Sahia, din orașului Petrila.
La controlul autoturismului, polițiștii au descoperit 6 cutii ascunse sub cei 12 saci de haine, în care se aflau 301 de cartușe de țigări fără banderolă fiscală, în valoare de 30.100 lei. (60.200 de țigarete).
Conducătorul auto și pasagera din autoturism, o tânără de 24 de ani, din municipiul Petroșani, au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Petroșani, unde se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și deținerea în afara antrepozitului fiscal a unei cantități de peste 10.000 de țigarete.

[slideshow_deploy id=’36591′]



« (Știre anterioară)