Cupa Primăriilor la minifotbal – Hunedoara

La sfârșitul săptămânii trecute, la Baza Eurocenter (balon) din Hunedoara, s-au desfășurat întrecerile la minifotbal între primăriile hunedorene, contând pentru Cupa Primăriilor la minifotbal.

În cursul zilei de sâmbătă s-au jucat meciurile pe grupe, în competiție fiind înscrise un număr de 14 primării din județ, împărțite pe patru grupe, condiția de participare fiind ca jucătorii fiecărei echipe să aibă adresa validă în localitatea pe care o reprezintă. Din Valea Jiului la competiție a participat Primăria Petrila.

După tragerea la sorți, cele patru grupe au fost împărțite astfel:

Primăria Deva, Primăria Crișcior, Primăria Călan, Primăria Băcia (Grupa A);

Primăria Hunedoara, Primaria Peștiș, Primăria Băița, Primaria Hațeg (Grupa B);

Primăria Hunedoara 2, Primăria Brad, Primăria Certej (Grupa C);

Primăria Petrila, Primăria Totești, Primăria Ghelari (Grupa D),

ocupantele primelor două poziții din fiecare grupă calificându-se în sferturile de finală.

Primăria Petrila a realizat rezultate foarte bune în grupa D, obținând toate cele șase puncte puse în joc, fiind pe primul loc în grupă. Primăria Brad a renunțat la competiție după ce se calificase în grupa C pentru sferturile de finală, locul acesteia fiind luat de Primăria Călan, echipă care a avut următoarele cele mai bune rezultate pe grupe.

Cea de-a doua zi a copetiției, duminică, a programat meciurile contând pentru sferturile de finală, urmând apoi semifinalele și finala Cupei Primăriilor.

Echipele calificate în sferturi au fost:

Primăria Deva, Primăria Crișcior, Primăria Hunedoara, Primaria Peștiș, Primăria Hunedoara 2, Primăria Călan, Primăria Petrila și Primăria Totești.

Primăria Petrila a trecut în sferturi de Primăria Peștiș cu scorul de 7 – 2, calificându-se pentru semifinale.

 

Echipele calificate pentru semifinale au fost:

Primăria Deva, Primăria Hunedoara, Primăria Hunedoara 2 și Primăria Petrila.

Tragerile la sorți au programat partidele dintre Primăria Deva – Primăria Hunedoara (scor final 2-2 , 10-9 dp) și Primăria Hunedoara 2 – Primăria Petrila (scor final 2 – 7).

Astfel, în finala mică s-au întâlnit Primăria Hunedoara 2 și Primăria Deva (scor final 3 – 5), devenii ocupând poziția a treia pe podiumul clasamentului.

Finala Cupei Primăriilor la minifotbal s-a disputat între Primăria Hunedoara și Primăria Petrila (scor final 2 – 6), petrilenii ocupând poziția a doua în clasament, iar hunedorenii prima poziție și cupa.

De menționat este faptul că a fost o competiție desfășurată după toate regulile impuse într-un campionat de minifotbal, iar ocupantele primelor trei poziții din clasamentul Cupei Primăriilor au obținut fiecare cupe și diplome.

Felicitări tuturor participanților, câștigătorilor și organizatorilor Cupei Primăriilor, fiind un turneu reușit.

[slideshow_deploy id=’27028′]