Cuplurile longevive premiate în prag de sărbătoare

Cuplurile de aur și platină ale municipiului Petroșani au fost premiate de Primăria și Consiliul Local al municipiului Petroșani. În prag de sărbătoare, autoritățile locale de la Petroșani le-au făcut un mic cadou cuplurilor, care anul acesta, au aniversat 50 și 60 de ani de căsnicie. A devenit o tradiție acest eveniment prin care sunt aduși în prim-plan veteranii căsniciei.

“Premiem cuplurile care au împlinit 50 și 60 de ani de căsnicie, e un moment important pentru comunitatea noastră pentru că în fiecare an avem în jur de 50-60 de cupluri care sărbătoresc această frumoasă aniversare. Sunt un model pentru noi toți și dacă e să ne uităm la evoluția fiecărei familii ne dăm seama că greutățile pe care noi le avem sunt mult mai mici decât cele pe care ei le-au avut”,  a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Cuplurile au trecut peste toate încercările vieții cu înțelegere și dragoste. Acestea sunt ingredientele unei căsnicii de durată. 12 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie și două care au aniversat 60 de ani de căsnicie au fost premiate de autoritățile locale de la Petroșani.

[slideshow_deploy id=’36590′]