Moș Crăciun a ajuns și la Apa Serv Valea Jiului

mosapa1În periplul său din Ajun de Crăciun, Moș Crăciun a ajuns astăzi, în devans, și la sediul Apa Serv Valea Jiului. Aici a fost așteptat de zeci de copii ai salariaților operatorului regional de apă din Valea Jiului, pentru care conducerea Apa Serv a alocat și în acest an resursele financiare achiziționării de pachete cu cadouri de sărbători.

Informația ne-a fost prezentată chiar de către directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram  care s-a numărat, alături de ceilalți membri ai echipei de conducere, din deegația care l-a primit pe Moș Crăciun în curtea interioară a sediului central al societății, acolo unde a fost amenajat un frumos brad împodobit pentru sărbătorile de iarnă.

”Este forte adevărat că la sediul central din Petroșani al Apa Serv Valea Jiului a fost, astăzi, zi de sărbătoare. Alături de copiii salariaților noștri, l-am primit așa cum se cuvine pe Moș Crăciun, care a împărțit cadourile pentru copii, oferite de Apa Serv. Ne-am adunat cu toții în jurul bradului împodobit pentru Crăciun unde a avut loc întâlnirea cu Moșul și ne-am bucurat de fețele zâmbitoare ale copiilor noștri. Mă bucur că am reușit și în acest an să intrăm, în acest fel, cu bucurie și cu mulțumirea de a fi alături de cei care formează colectivul Apa Serv, în atmosfera sărbătorilor de Crăciun și An Nou ! Sărbători fericite, tuturor !”, a spus Costel Avram.

În prezența darnicului Moș Crăciun, cei prezenți la festivitatea de astăzi de la Apa Serv au avut și ocazia de viziona un recital de colinde emoționant, susținut de copiii din cadrul Ansamblului folcloric ”Bujorii Muntelui”, al profesorilor Ana și Iulian Doda din Petrila, dar și un recital susținut de Luminița Donisa, una dintre cele mai frumoase voci ale muzicii folk din regiune.

mosapa2

***

mosapa3

***

mosapa4

***

mosapa5

***

mosapa6

***

mosapa7

[slideshow_deploy id=’19661′]