La Petroșani a început Revelionul pensionarilor

primarie-petrosani-sarbatoriPeste 1200 de persoane s-au înscris și anul acesta la ”Revelionul pensionarilor”, una dintre cele mai apreciate activități de socializare organizată de Administrația Publică Locală din municipiul Petroșani.

Evenimentul a devenit deja unul de tradiție, fiind organizat de municipalitatea din Petroșani încă din anul 2007. ”Acest eveniment s-a dorit o recunoaștere a muncii acestor oameni importanți din comunitatea noastră localăm care sunt pensionarii și o posibilitate de a le oferi, la final de an, un moment în care, printre cei de aceeași vâstă, să se poată bucura de finalul încă unui an și de începutul altui an”, apreciază reprezentanții autorităților locale din Petroșani.

Datorită  numărului mare de persoane care s-au înscris la acest eveniment, ”Revelionul pensionarilor” se va întinde la Petroșani pe o perioadă de 3 zile și va fi găzduit de mai multe restaurante și săli de evenimente din localitate. Pentru a participa la acest eveniment, fiecare dintre doritori (pensionari și însoțitori ai acestora) au achitat o sumă de 34 de lei/persoană pentru meniu, diferența costurilor de organizare fiind acoperită din fonduri aocate de la bugetul local.

[slideshow_deploy id=’27028′]