Daruri pentru bunicii Petroșaniului de la Apa Serv

bulf3Grație generozității unor oameni cu suflet din echipa Apa Serv Valea Jiului, pentru câteva zeci de bunici ai Petroșaniului, îngrijiți la centrele sociale ale Asociației Bunicii Petroșaniului și Parohiei Sf. Ilie, amenajate în acest scop în cartierele Dărănești și Aeroport din municipiul Petroșaniului de părintele ortodox Gabriel Bulf, astăzi a fost sărbătorită o nouă zi de Crăciun. Asta deoarece oameni generoși din conducerea operatorului de apă din Valea Jiului au venit aici cu inima deschisă, aducând daruri pentru vârstnici.

Emoția evenimentului a fost descrisă chiar de către directorul general al Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram, astfel: ”Am trăit astăzi, alături de câțiva generoși colegi de la Apa Serv Valea Jiului, emoția și bucuria de fi alături de bunicii găzduiți în așezămintele de îngrijre care funcționează la Dărănești și în Aeroport, prin grija părintelui Gabriel Bulf. Le-am dăruit acestora, din tot sufletul, câteva pachete cu cele necesare pentru a-i face să se bucure mai mult de sărbătoarea Crăciunului. Simt nevoia să-l felicit pe părintele Bulf pentru felul în care a pus nu doar bazele acestor așezăminte sociale, ci și pentru modul în care se ocupă de acești oameni ajunși la vârsta senectuții.”

Avram spune că dincolo de aceste aprecieri, împreună cu colegii săi, a luat decizia de a permanentiza actele de caritate în folosul oamenilor din aceste asezăminte sociale de excepție care funcționează în Valea Jiului și care trebuie să beneficieze de atenția cât mai multor oameni generoși. ”Împreună cu colegii mei din echipa de la Apa Serv Valea Jiului, puternic marcați de ceea ce am văzut astăzi la cele două centre sociale de îngrijire a vârstnicilor din Petroșani, am luat decizia de a sprijini activitatea acestora în mod constant și de a fi prezenți aici cel puțin o dată pe lună, atât ca voluntari cât și cu cele necesare pentru oamenii care sunt îngrijiți în mod exemplar aici”, spune Costel Avram.

bulf4

***

bulf6

***

bulf5

***

bulf1

***

[slideshow_deploy id=’36590′]



(Următoarea știre) »