Revelion cu focuri de artificii și gânduri bune la Petroșani

tiberiu iacobPrimarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi își va petrece și noaptea de la cumpăna dintre ani alături de cetățenii municipiului. Acesta a transmis astăzi o invitație, n acest sens, tuturor locuitorilor Petroșaniului care doresc să marcheze împreună, în comunitate, alături de reprezentanții acesteia, Revelionul anului 2017. ”Dragi prieteni, vom trece cu bine pragul dintre ani și de această dată împreună.
Vă dau întâlnire deseară la 22,30 în fața Primăriei, la Revelionul Petroșaniului. Spectacolul și artificiile pregătite cu mult entuziasm pentru toți petroșenenii, vor aduce tuturor energia pozitivă cu care să intrăm plini de încredere și de speranță în Noul An”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, într-o postare publică pe facebook.

Acesta le-a transmis cetățenilor din municipiul Petroșani și un mesaj de felicitare cu prilejul Noului An. ”Vă doresc tuturor să deschideți porțile Noului An plini de Sănătate, de Voie-Bună, de Belșug și cu Credința că vă veți împlini toate dorințele, alături de cei dragi. Să aveți parte în 2017 doar de lucruri bune și să vă bucurați din plin de fiecare zi care vă este dăruită. La Mulți Ani!”, spune, în mesajul său, Tiberiu Iacob Ridzi.

[slideshow_deploy id=’19661′]