Intervenție la -15 grade a celor de la Apa Serv la Lupeni

canal2O echipă de intervenție de la Apa Serv Valea Jiului a acționat astăzi, la -15 grade Celsius, pentru a înlătura efectele colmatării unui canal de pe drumul de centură al municipiului Lupeni, în zona blocului 200.

Potrivit direvtorului general al Apa Serv, Costel Avram, intervenția a fost realizată în urma unei sesizări primite de acesta de la un cetățean din Lupeni, pe pagina sa de socializare. ”Chiar dacă temperatura foarte scăzută nu ne-a permis să utilizăm voma, utilajul specific acestui tip de intervenții, angajații Apa Serv de la secția din Lupeni, conduși de către Zaharia Constantin, și-au făcut datoria cu prisosință. Le mulțumesc public din suflet că au dat dovadă de conștiinciozitate și, în ciuda frigului de afară, au muncit până când au rezolvat problema”, spune Costel Avram. 

Acesta evidențiază totodată  faptul că din respectiva gură de canal, angajații de la Apa Serv au scos în jur de trei saci de cârpe, acest lucru constituind de altfel și cauza înfundării rețelei de canalizare. ”Sper că va veni timpul când și oamenii vor conștientiza că, totuși, ”Canalizarea nu este coș de gunoi” și vor acționa ca atare”, mai spune Avram.

canal1

canal3