Trei zile de teatru, săptămânal, la Petroșani

teatruApetitul pentru teatru al publicului din Valea Jiului a crescut foarte mult în ultimii ani, grație prestației colectivului de actori ai teatrului ”Ion D. Sârbu” din Petroșani coordonat de Nicoleta Bolcă. Potrivit managerului instituției de cultură de la Petroșani, numărul abonaților la teatru a crescut la 250. În condițiile în care sala de spectacole a teatrului din Petroșani are 372 de locuri, nu este de mirare că toate premierele, dar și multe din reprezentațiile de peste an de aici se joacă doar ”cu casa închisă”.

Solicitările din ce în ce mai mari venite din partea publicului au determinat conducerea Teatrului ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani să programeze pentru stagiunea curentă un număr de 3 reprezentații pe săptămână pentru adulți, la care se adaugă o reprezentație a pieselor pentru copii. Astfel, în fiecare săptămână, iubitorii de teatru din Valea Jiului pot viziona piese din repertoriul teatrului de la Petroșani, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, de la orele 18,00 iar duminica, de la orele 12,00 cei mici pot viziona piese special destinate lor.

Pentru week-end-ul care urmează (20-22 ianuarie) sunteți așteptați la teatru, unde vor avea loc noi reprezentații ale următoarelor spectacole: Vineri, 20 ianuarie – ”Dragostele unui Fante”, de Mihaela Mihai în regia lui Andrei Mihalache; Sâmbătă, 21 ianuarie – ”Zbor deasupra unui cuib de cuci” de Dale Wasserman în regia lui Horațiu Ioan Apan, iar duminică, 22 ianuarie – ”Take, Ianke și Cadâr” de Victor Ion Popa, în regia lui Andrei Mihalache.

Poftiți deci, cu încredere, la teatru !

[slideshow_deploy id=’19869′]