Cât costă manifestările culturale de la Vulcan?

Consilierii locali de la PSD Vulcan au propus alocarea sumei de 422.000 de lei pentru manifestările cultural artistice din anul 2017.

“În baza Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale, propunem ca în anul 2016 să se desfăşoare acţiunile prevăzute  în lista anexă la proiectul de  hotărâre. Suma maximă ce urmează a fi cheltuită pentru aceste acţiuni culturale, va fi de  422 mii lei. Având în vedere cele prezentate, propunem spre dezbatere şi aprobare prezentul proiect de hotărâre”, arată expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Prima acțiune din acest an este dedicată Micii Uniri. La fel ca în fiecare an, autoritățile locale de la Vulcan organizează acțiunea “Uniți în cuget și în simțiri”, iar în cadrul evenimentului au loc acţiuni de evocare a momentului Unirii Principatelor Române din 1859, paradă militară, defilare cu torțe pe Bdv. Mihai Viteazu, din zona UNIC-PRIMĂRIE; participă cetățeni și elevi de pe raza municipiului Vulcan. Programul acțiunilor a fost stabilit până în luna decembrie a acestui an. Consilierii locali de la Vulcan vor decide astăzi dacă sunt de acord cu suma de 422.000 de lei pentru organizarea tuturor manifestărilor cultural-artistice.

[slideshow_deploy id=’43281′]