Fetele de la CSM Mihai Viteazu din Vulcan, rezultate meritorii și la CN de Șah

sah1Sportivii secției de șah a CSM ”Mihai Viteazu” și-au reconfirmat valoarea, reușind să obțină rezultate remarcabile în cadrul semifinalei Campionatului Național de Șah pentru Seniori, care a avut loc la Timișoara.

Elevii antrenorului Elvis Alin Apostu au obținut cupe medalii și felicitări. De toate aceste aprecieri s-au bucurat sportivii Diana Petculescu (locul 1 la grupa fete – 10 ani) și Oana Șchiopu (locul 3 la grupa fete – 12 ani). Chiar dacă nu a urcat pe podium, un rezultat bun a avut și  Gabriela Cârstocea, de asemenea, componentă a lotuui de șah al CSM ”Mihai Viteazu” din Vulcan.

”Vorbim despre un rezultat foarte bun, așa cum ne-au obișnuit sportivii noștri de la secția de șah a CSM ”Mihai Viteazu” din Vulcan. Aceste rezultate vin după ce, la finalul săptămânii trecute și sportivii de la secția de handbal au reușit o performanță de mare răsunet la handbal. Iată că, deși am înființat doar anul trecut acest noul club sportiv al municipiului Vulcan, antrenorii și sportivii din cadrul acestuia încep noul an 2017 sub semnul performanței. Cred  că și aceste rezultate sunt în măsură să lămurească, dacă mai era nevoie, de ce administrația locală din municipiul Vulcan sprijină sportul, și sprijin în mod deosebit copiii care se dedică practicării sportului. Cu investiții mici, performanțele acestor copii le aduc lor glorie și municipiului Vulcan un onorant renume, motiv pentru care le mulțmesc”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

[slideshow_deploy id=’43281′]