Rectorul Universității din Petroșani membru de onoare al Comitetului Mondial al Energiei

radu diploma2Prof.univ.dr.ing. Radu Sorin – Rectorul Universtății din Petroșani a fost distins astăzi, în cadrul unei ceremonii care avut loc la București, cu titlul de membru de onoare al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME).

Președintele Comitetului Naținal Român al acestui prestigios forum mondial al specialiștilor din energie, deputatul Iulian Iancu spune că rectorul Universității din Petroșani merită cu prisosință această calitate, având în vedere contribuția sa deosebită la afirmarea, în țară și străinătate, a energeticii romnești.

”Evident, sunt onorat de acest titlu și cred că, dincolo de valențele lui personale, el reprezintă și o recunoșatere pe care această prestigioasă instituție în care se regăsesc cei mai importanți specialiști din domeniul energiei, atât din România cât și din statele lumii, o acordă Universității din Petroșani, având în vedere rolul acesteia în formarea unor specialiști de primă clasă în instria energetică”, a declarat prof.univ.dr.ing. Radu Sorin.

radu diploma1