„Alte trei surori” pe scena Teatrului Dramatic Ion D. Sîrbu Petroșani

teatruO nouă premieră va fi pusă în scenă în acest sfârșit de săptămână de actorii de la Petroșani. Spectacolul „Alte trei surori” (variațiuni după Cehov) după J.S.Sinisetrra, îi are în distribuție pe Irina Bodea Radu, Simona Codreanu, Corina Vișinescu și Adelin Ilie. Dramaturgul spaniol Jose Sanchis Sinisterra aduce în scenă aceleași trei surori, trecute prin vreme, singure și nostalgice. Undeva între amintire şi imaginar, Olga, Maşa şi Irina retrăiesc momente de demult. Spectacolul este semnat de Antonella Cornici, un regizor și un actor cu multe spectacole în spate dar și cu un CV extrem de bogat.

Iată mai jos un sinopsis al piesei semnat de Antonella Cornici: „Ştii de ce zboară cocorii, de ce se nasc copiii, de ce sunt stelele pe cer… Trebuie să ştii pentru ce trăieşti, altfel totul e o absurdă prostie”…de aici încep Alte trei surori…Plâng, râd, dansează, iubesc şi …aşteaptă…Cineva va veni şi se va face linişte şi lumină…Când? Poate mâine sau altă dată…”Peste două sute sau trei sute de ani oamenii vor fi fericiţi” Oare? Vă aştept pe 4 februarie să-l auzim pe Cehov…de departe…!

Așadar, sâmbătă, 4 februarie de la ora 18.00 Teatrul Dramatic Ion D. Sîrbu din Petroșani vă așteaptă la spectacolul „Alte trei surori” iar duminică, 5 februarie de la ora 12.00, cei mici pot viziona „Cei trei purceluși”.

Prețul unui bilet pentru adulți este 20 de lei iar pentru copii 8 lei.

afis alte trei surori



(Următoarea știre) »