Fotbal-Tenis. Primul amical de pregătire, Inter Petrila – Comexim Lupeni

Primele meciuri amicale de pregătire a noii echipe de Fotbal – Tenis, Inter Petrila, s-au desfășurat în compania echipei Comexim Lupeni, cea mai bună echipă din Valea Jiului, atât pe plan național cât și mondial.

Partidele s-au disputat la Sala Sporturilor Constantin Brâncuși din Petrila iar debutul în acest sport a avut rezultate foarte bune pentru petrilenii lui Claudiu Stoica, fiind un bun prilej de evaluare a pregătirii sportivilor în compania campionilor lupeneni.

„Suntem pe punctul de a ne înscrie în prima ligă și la capitolul seniori, cu juniorii am demonstrat că suntem cei mai buni la nivel național, echipa națională fiind majoritar formată din sportivi de la Lupeni”, a declarat antrenorul Lupeniului, Dimi Druncea.

Este un foarte bun test de evaluare a pregătirii noastre ca sportivi. Suntem încrezători în performanțe și de aceea am ales să ne înscriem direct în prima ligă pentru că vrem să obţinem rezultate bune”, a spus Claudiu Stoica, antrenorul jucător al echipei Inter Petrila.

Echipa de Fotbal – Tenis Inter Petrila este proaspăt înfințată în cadrul clubului petrilean, din dorința de a reactiva un sport care aducea odinioară performanțe și medalii naționale, europene și mondiale.

Video reportaj: https://youtu.be/dKtQ_PCtchg

[slideshow_deploy id=’17636′]