Prioritățile social-democraților din Lupeni pentru anul 2017

psd lupeni1Una dintre cele mai puternice organizații politice a PSD din România, cea de la Lupeni, și-a convocat pentru prima oară în acest an membri, în vederea elaborării programului de acțiuni politice pentru anul 2017.

Întâlnirea membrilor PSd Lupeni a avut loc marți, 31 ianuarie 2017 la sediul PSD Lupeni care s-a dovedit și de această dată neîncăpător pentru sutele de membri interesați n mod direct de activitatea acestei organizații politice.

Pe ordinea de zi a şedinţei care a fost prezidată de preşedintele Organizaţiei PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriţă au fost înscrise mai multe puncte de dezbtarere, după cum urmează:

  • obiectivele prioritare ale organizației PSD Lupeni pentru anul 2017;
  • proiectele de investiții propuse de reprezentanții aleși ai PSD Lupeni, proiecte care au ca scop dezvoltarea, în continuarem a municipiului Lupeni;
  • informare asupra măsurilor luate de Guvernul PSD pentru anul 2017. La acest capitol, senatorul Cristian Resmeriță, preşedintele organizaţiei PSD Lupeni a prezentat, pe scurt, măsurile deja adoptate de Guvernul Grindeanu, la începutul acestui an, măsuri care au ca efect o serie de majorări de salarii şi pensii, majorarea burselor pentru studenți; asigurarea finanțării pentru transportul gratuit pe calea ferată pentru studenţi; reduceri de taxe şi impozite; alte modificări ale legislaţiei care vizează activitatea agenţilor economici şi care au ca efect dezvoltarea României.

psdlupeni2

Social democrații din municipiul Lupeni au aprobat, de asemenea, în ședința de ieri, Bugetul de Venituri şi Cheltuieli al acestei organizații politice pentru anul 2017, au validat o serie de noi cereri de înscriere în partid a unor cetățeni ai localității care au solictat acest lucru dar și alte probleme organizatorice.

În fine, cu ocazia acestei prime întâlniri politice din anul 2017, membri PSD Lupeni au inițiat și primele dezbateri cu privire la subiectul apropiatelor alegeri parțiale care urmează să aibă loc în municipiului Lupeni pentru alegerea noului primar al localității.

[slideshow_deploy id=’20328′]