PLANUL ROŞU A FOST ACTIVAT. Un microbuz plin cu pasageri s-a ciocnit cu un camion. 12 victime în accident. Traficul este blocat pe DN1C

Un microbuz s-a ciocnit cu un camion, 12 persoane au fost ranite. Traficul este blocat pe DN1C, în judeţul Cluj şi s-a instaurat planul roşu de intervenţii.

Şaisprezece persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, în urma unui accident produs pe drumul naţional (DN) 1C, în judeţul Cluj, unde un microbuz şi un autotren s-au ciocnit, traficul fiind oprit.

Accidentul s-a produs vineri dimineaţă, pe DN1C Cluj-Napoca – Gherla, în zona localităţii clujene Răscruci, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În microbuz se aflau 15 pasageri Adrian Creangă, sunt 12 răniţi, dintre care 3 în stare gravă, a declarat pentru Realitatea TV inspectorul principal la Poliţia Română.

Toate victimele erau conştiente la intervenţia echipajelor de salvare, a declarat Ciprian Cornea, purtătorul de cuvânt ISU Cluj.

Un microbuz cu pasageri şi un autocamion s-au ciocnit în zonă, din primele informaţii 16 persoane fiind rănite.

”Sunt 16 victime, din primele informaţii toate conştiente”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş Maior, citat de News.ro.

Potrivit Infotrafic, circulaţia rutieră pe DN1C, la kilometrul 25, în zona în care s-a produs accidentul, este complet blocată la ora transmiterii acestei ştiri.

realitatea.net

[slideshow_deploy id=’24093′]